December 2018

Prettige feestdagen! - Eindejaarssluiting

De directie en de medewerkers van Presa NV/SA wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.
Wij willen onze klanten hartelijk danken voor de aangename samenwerking gedurende het afgelopen jaar en hopen u ook de komende jaren nog vaak van dienst te mogen zijn. Onze doelstelling daarbij is u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

Gelieve er voor uw bestellingen rekening mee te houden dat ons kantoor van maandag 24/12/2018 t.e.m. dinsdag 1/01/2019 gesloten is. Bij dringende gevallen zijn we steeds telefonisch bereikbaar van 9 tot 14 uur op volgend nummer: 02/657 02 22. Vanaf woensdag 2/01/2019 staan onze medewerkers weer met plezier voor u klaar!

Beste wensen!

 

Het Presa team

 

Neem contact met ons op.
Wij helpen u graag!
© 2019 PRESA | Disclaimer | Algemene voorwaarden
Door verder te surfen op onze website, aanvaardt u het gebruik van cookies met als doel u een inhoud te bieden die beter is aangepast aan uw noden.
Deze gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.
OK